preloader gif wittesneakers

Zwarte Vans

De ultieme skateboard schoenen

Iedereen kent ze wel, de Vans. De skateschoenen die niet uit de mode raken. Vooral de zwarte schoenen van Vans zijn ontzettend populair onder vele sneaker liefhebbers. Maar waarom zijn de zwarte Vans zo populair? En welke modellen mogen niet ontbreken in jouw kast? Lees snel verder.

Ben je op zoek naar een ander model, ga dan hier naar je favoriete merk

Vans modellen

De skateschoenen merk Vans kent vele populaire modellen, maar geen zo populair als de Vans Old Skool. Deze iconische zwarte sneaker is te herkennen aan zijn hoge (vaak witte) zool, de bekende Vans lijn op de zijkant en de Vans embleem op de hiel. Ook is deze schoen te verkrijgen in vele verschillende kleuren, van lichte kleuren als oranje en geel tot donkere tinten als grijs en zwart. Vooral de zwarte Vans Old Skool is ontzettend in trek bij de doelgroep. Naast de ‘Old Skool’ is één van de eerste zwarte gympen van Vans die op de markt kwam de Vans Authentic. Deze zwarte sneakers draaien maar om één ding; eenvoud. De eenvoudige maar o zo retro gympen zijn niet voor niets miljoenen keren over de toonbank gegaan. De bekende ‘schaakbord’ variant van deze sneaker is ook ontzettend in trek en is tegenwoordig nog overal verkrijgbaar.

Waarom de zwarte variant?

De zwarte variant van de Vans zijn verreweg de populairste kleur. Maar waarom kiest iedereen voor een zwarte versie van de Vans? Daar zijn meerdere redenen voor; als eerst de veelzijdigheid van zwarte sneakers. Zwarte gympen zijn namelijk voor elke gelegenheid en elk tijd van het jaar; of het nou hartje winter is en je naar een bruiloft gaat of midden in de zomer naar een barbecue, met zwarte sneakers kun je niet misgaan. Ook kijkend naar design en attractiviteit van een schoen kiest men vaak toch nog voor zwart, deze ogen namelijk vaak zeer ‘gelikt’ en strak, een goede reden om voor zwarte gympen te gaan dus! De laatste belangrijke criteria voor zwarte sneakers is uiteraard het ‘schoonhouden’ aspect, vuil op zwarte schoenen is namelijk zeer moeilijk zichtbaar en dus is het niet nodig om na elk vlekje de schort weer aan te trekken.

Zwarte Vans bij ZwarteSneakers.nl

Het komt niet als een verrassing als wij zeggen dat de zwarte varianten van de Vans ook in onze shop te verkrijgen zijn. Wij begrijpen natuurlijk dat deze ultieme sneakers niet in jouw schoenenkast mogen ontbreken. Naast Vans hebben wij meer dan 10(!) andere merken in onze shop die allemaal zijn uitgekozen door onze redactie van sneaker liefhebbers. Bekende schoenmerken als Nike, Adidas en Reebok, maar ook luxe merken als Gucci, Balenciaga en Off-White zijn te vinden op ZwarteSneakers.nl. Filter door onze tientallen modellen en wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste releases en de hoogste kortingen. Bezoek onze shop nu!

Geen liefhebber van Vans? Lees dan hier waarom zwarte Nikes ook een perfecte keuze zijn.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken