preloader gif wittesneakers

Zwarte schoenen

Voor alle gelegenheden

Zwarte schoenen worden al decennia lang gemaakt en gedragen. Waar schoenen vroeger nog uit een lapje zwart stof bestonden zijn deze tegenwoordig uitgegroeid tot een statussymbool in de sneakerscène. Zwarte sneakers zijn in!

Zwarte schoenen van topmerken

De grootste merken hebben tegenwoordig een uitgebreide collectie aan zwarte schoenen en dan vooral zwarte sneakers. Deze topmerken merkten namelijk dat er een stijgende vraag naar zwarte schoenen ontstond aan het eind van de jaren 90. Dit heeft ervoor gezorgd dat sportmerken als Nike en Adidas, maar ook luxe merken als Gucci en Balenciaga fors investeerden in zwarte sneakers.

Vuil op je zwarte sneakers? Geen probleem

Je kent het wel, je hebt net een paar toffe witte sneakers aangeschaft en nu al vies. Je kunt weer aan de slag met de sop, tandpasta of spray om de staat van je witte schoenen nog enigszins te herstellen. Bij zwarte schoenen kennen wij dit probleem niet, deze hebben namelijk het voordeel dat enige viezigheid niet te zien is en dus ook eigenlijk geen probleem. Let op! Dit betekent niet dat je met je zwarte gympen in elke plas en moeras kunt rondlopen, maar enkel dat je bij je dus wat meer foutmarge hebt.

Spray je schoenen in

Wij van ZwarteSneakers.nl adviseren desondanks om je zwarte sneakers van spray te voorzien. Let hierbij goed op welke spray je gebruikt. Er zijn namelijk verschillende sprays voor verschillende kleuren, maar ook per stof en zool verschillen de sprays. Deze sprays zijn in bijna elke schoenenwinkel verkrijgbaar, maar tegenwoordig ook overal online. Haal dus een goede bus spray in huis en bescherm jouw zwarte schoenen.

Nog meer tips voor jouw zwarte schoenen

Iedereen houdt van schone schoenen, ook als de vuil niet zichtbaar is. Komt er dus viezigheid op je zwarte gympen, dan kun je deze het best zo snel mogelijk weghalen voordat het vuil in je schoenen trekt. Gebruik hiervoor een stoffen doekje en een beetje water. Zo voorkom je dat al het vuil zich opstapelt en je binnenkort een grondige schoonmaakbeurt nodig hebt.

Nog meer tips nodig over hoe je jouw schoenen schoonhoudt? Check onze sneaker blog. Mocht je er toch nog niet uitkomen kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken