preloader gif wittesneakers

Zwarte Nikes

De parels van Nike

Iedereen heeft wel een paar zwarte Nikes in zijn schoenenkast. Maar waarom zijn zwarte Nike schoenen zo in trek? En welke zwarte schoenen van Nike mogen absoluut niet ontbreken in jouw kast? Lees snel verder!

Geschiedenis van Nike

Er zijn veel grote sneakermerken, maar geen zoals Nike. Om te begrijpen waarom zwarte Nikes zo populair zijn moeten we terug naar toen Nike net werd opgericht. Het wereldberoemde sportmerk Nike werd in 1962 opgericht door Phil Knight en Bill Bowerman, toen nog onder de naam ‘Blue Ribbon Sports’. In 1978 werd dit hernoemd naar Nike, Grieks voor ‘overwinning’. Vanaf het begin was Nike’s doel om atleten zich speciaal te laten voelen en de perfecte schoenen voor hen te produceren. Met de zwarte Nike sneakers was dit goed gelukt, de zwarte Nikes waren, toen al, ontzettend populair vanwege de strakke designs en revolutionaire schoentechnologie.

Welke zwarte Nikes voor jou

Wij van ZwarteSneakers.nl hebben speciaal voor jou een top 3 van de tofste zwarte Nike sneakers opgesteld:

  1. Op nummer één de enige echte zwarte Nike Air Force 1, deze iconische sneaker heeft weinig uitleg nodig. Mooie design, hoge zool en de ultieme look. De Nike Air Force 1 zal dan ook bij menig sneakerheid op nummer 1 staan.
  2. Vervolgens is de zwarte Nike Air Max 1 onmisbaar. De eerste sneaker met de befaamde Nike Air technologie is niet alleen ontzettend trendy, maar ook eeuwig in de mode. Met de Nike Air Max 1 kun je dus niet fout gaan!
  3. Een (recente) pareltje wat ons betreft; de Nike VaporMax FlyKnit 3. Deze zwarte sneaker valt erg op door de zool, deze is namelijk voorzien van de rubberen air VaporMax technologie wat voor de ultieme comfort zorgt. Hiernaast ziet de sneaker er ook super trendy uit. Win-win dus!

Zwarte Nikes sneakers op ZwarteSneakers.nl 

Op ZwarteSneakers.nl hebben wij een uitgebreide aanbod van zwarte Nike sneakers. Ben jij dus een liefhebber van Nike, check dan onze shop voor de beste collectie Nikes die je kunt vinden. Ook kun je op onze website met de filter optie jouw ultieme zwarte sneaker vinden én houden wij jou op de hoogte van de nieuwste releases en mooiste kortingen. Check de shop dus direct om jouw zwarte Nikes te vinden.


Ben jij toch meer een liefhebber van zwarte Vans? Geen probleem! Lees hier waarom zwarte Vans de perfecte aankoop zijn.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken