preloader gif wittesneakers

Zwarte All-Stars

Zwarte All-Stars; de iconen onder de sneakers

Iedereen kent ze wel, de sneakers die nooit uit de mode raken; de zwarte All Stars. Deze zwarte sneakers hebben bij menig sneakerhead een speciaal plekje in het hart. De ongelooflijk trendy en eeuwig tijdloze schoenen mogen dus zeker niet in jouw collectie ontbreken. Wij leggen jou uit waarom!

Zwarte All-Stars zijn in!

Ze noemen ze ook wel, de schoenen die nooit uit de mode zullen raken, de All-Stars van Converse. Het merk Converse heeft dan ook in 1917 een ‘homerun’ geslagen toen deze pareltjes op de markt kwamen. Toen zij in 1922 vervolgens een samenwerking aangingen met een semi-prof basketballer Chuck Taylor, waren de alom geliefde Converse Chuck Taylor All-Stars geboren. Deze sneakers waren in het begin enkel bedoeld als basketbal sneakers, maar dit veranderde nogal snel toen de zogenoemde ‘early adaptors’ de sneakers als modestatement gebruikten om te laten zien wie de beste stijl had. Dit is vandaag de dag niet anders, de All-Stars zijn namelijk nog steeds in de mode en wij voorspellen dan ook dat dit de komende 50 jaar niet anders zal zijn.

Zwarte All-Stars; in alle soorten en maten

Sinds 1917 is er een boel veranderd bij Converse, maar de All-Stars zijn altijd redelijk intact gebleven. Wel zijn er tegenwoordig een honderdtal verschillende modellen van de All-Stars, in vele kleuren en verscheidene patroontjes. Voor ons steekt de klassieker er alsnog onderuit en dan wel in de kleur zwart. De zwarte All-Stars zijn namelijk ‘one of a kind’, er bestaan simpelweg geen andere zwarte schoenen die dezelfde impact op de sneaker scene hebben als de All-Stars. De herkenbare vorm en de iconische neus van de schoen zal dan ook bij elke sneaker liefhebber op zijn netvlies gebrand zijn. Deze sneaker has it all!

Andere merken op ZwarteSneakers.nl

Naast zwarte All-Stars kun je ook al jouw favoriete merken op onze website vinden. Of je nu een liefhebber bent van de wat luxere segment als Gucci of Balenciaga of toch meer houdt van de klassieke sportmerken als Nike, Adidas en Puma, ZwarteSneakers.nl heeft het allemaal. Ook houden wij jou op de hoogte van de nieuwste releases en grootste kortingen zodat je eigenlijk maar één website nodig hebt voor al jouw sneaker nieuws.

Toch meer een liefhebber van de iconische Vans? Lees dan hier waarom de zwarte Vans met de bekende ‘Old Skool’ en ‘Authentic’ modellen een perfecte aankoop zijn.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken