preloader gif wittesneakers

Zwarte Adidas Sneakers

De must-haves van sneakerheads

Zwarte Adidas sneakers zijn niet te missen uit de hedendaagse sneaker-scene. Je ziet ze tegenwoordig overal. Of we het nou hebben over de zwarte Adidas Stan Smiths of de iconische Adidas Superstars, je kunt ze niet missen. Maar wat maakt deze zwarte sneakers van Adidas nou zo speciaal en hoe weet je welke sneakers het best bij jou passen? Wij vertellen het je. Lees snel verder.

Zwarte Adidas Sneakers; niet te missen

Er zijn maar een handjevol sneakers en merken die het hele jaar door over de toonbanken gaan, zwarte Adidas sneakers zijn daar één van. Deze zwarte gympen zijn ontzettend populair bij menig sneakerhead. Met de vele iconische modellen, kleurenpaletten en samenwerkingen probeert Adidas ervoor te zorgen dat hun zwarte sneakers relevant blijven, en met succes, want de sneakers gaan nek-aan-nek met andere grote merken als Nike, Puma en Reebok. Waar Adidas, volgens velen, echter alleen aan kop gaan is het design gedeelte. De Adidas sneakers zijn namelijk steeds vaker om op te eten, of we het nou hebben over running shoes als de Adidas Ultra Boost of ‘casual’ schoenen als de Adidas Contintental 80, allemaal zien ze er uit als een lust voor het oog. Logisch ook aangezien dit een aspect is waar Adidas veel geld in investeert. 

Zwarte Adidas Sneakers vs Zwarte Nike Sneakers

Als we het hebben over een eeuwige merken rivaliteit denken we aan Apple vs Samsung, Burger King vs McDonalds of Coca Cola vs Pepsi. Als we het hebben over sneakers of sportmerken dan is er maar één rivaliteit; Adidas vs Nike. De gigantische sportmerken zijn al decennia lang met elkaar aan het strijden voor de machtspositie in de sneakerwereld. Zwarte Nikes zijn ontzettend populair, modellen als de Nike Air Force en de Nike Air Max staan al decennia lang aan de top van de sneakergame. Maar Adidas kan er ook wat van, Adidas modellen als de Superstar en de Stan Smith staan soms zelfs al langer aan kop. Het is dus een echte nek-aan-nek race tussen deze twee. Als je ons van ZwarteSneakers.nl vraagt welke van de twee wij prefereren, dan zijn de meningen ook verdeeld. En wat ons betreft is dit een prima middenweg voor de rivaliteit, samen aan kop.

Zwarte Adidas Schoenen op ZwarteSneakers.nl

Op ZwarteSneakers.nl hebben wij natuurlijk ook de nodige aanbod van zwarte Adidas schoenen. Of je nou op zoek bent naar zwarte Adidas sneakers dames of naar de heren Adidas modellen, we hebben ze allemaal. Ook blijf je op onze website op de hoogte van de hoogste kortingen, de nieuwste releases en nog veel meer. Check dus direct onze shop en haal jouw favoriete zwarte Adidas gympen in huis!

Toch meer een liefhebber van de iconische zwarte Vans? Lees dan hier waarom zwarte Vans een perfecte aankoop zijn voor ieder sneaker liefhebber.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken