preloader gif wittesneakers

Zwarte Adidas Sneakers Heren

De beste Adidas modellen

Iedereen kent het merk wel; Adidas. De Duitse sportmerk is een gigant in de industrie en vooral de zwarte Adidas sneakers voor heren doen het heel goed. Maar waarom zijn deze zwarte sneakers zo populair? En welke modellen van het befaamde merk zijn nou echt de centjes waard? Wij van ZwarteSneakers.nl vertellen het je. Lees snel verder.

De opmars van zwarte Adidas sneakers

Het begon allemaal, uiteraard, met de oprichting van Adidas in het jaar 1949. In de jaren 80 en 90, de opmars jaren van Adidas, werd al snel duidelijk dat de witte en zwarte schoenen van Adidas net wat gewilder warenz dan de andere kleuren en modellen. Dit kwam gedeeltelijk door de strakke design, iets waar tegen het eind van de 20e eeuw steeds meer op werd gelet, en natuurlijk door het feit dat de zwarte varianten van Adidas minder snel vies werden. Ofwel, de viezigheid was minder goed zichtbaar.

Lees hier nog meer redenen voor het dragen van zwarte sneakers; 5 redenen waarom je zwarte sneakers altijd kunt dragen.

Verschil tussen zwarte Adidas sneakers en andere merken

Andere grote merken merkten vervolgens ook op dat zwarte sneakers en vooral die van Adidas het net wat beter deden dan de andere varianten. Dit zorgde ervoor dat merken als Puma, Reebok en FILA hier al snel op inspeelden en hun schoenencollectie gingen uitbreiden met zwarte gympen.

Omdat vooral zwarte Adidas sneakers heren het goed deden, werd dit wereldwijd één van de focuspunten, waar dat voorheen alleen de dames sneakers waren.

Zwarte Adidas sneakers op ZwarteSneakers.nl

Op ZwarteSneakers.nl hebben wij uiteraard voor een uitgebreid aanbod van zwarte Adidas sneakers gezorgd. Of je nou meer fan bent van de klassiekers als de Adidas Superstar of de Adidas Ultra Boosts of meer houdt van de wat minder bekende modellen, allemaal kun je ze vinden op onze website. Ook kun je onze website in de gaten houden voor de mooiste kortingen en beste aanbiedingen. Check onze shop dus direct en shop jouw zwarte sportschoenen!

Ben je meer een liefhebber van de iconische zwarte Nike schoenen? Lees dan hier waarom zwarte Nikes een topaankoop zijn.

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken