preloader gif wittesneakers

Top 3 zwarte sneakers of all time

Elke sneakerhead heeft wel een favoriete sneaker, maar smaken verschillen. En daarom hebben we lijst samengesteld van de drie beste zwarte sneakers of all time, volgens ons. Laat weten of je het eens bent met de selectie of dat we er een paar hebben gemist!

1. Nike Air Force 1

In 1982 introduceerde Nike zijn eerste basketbalschoen met Airtechnologie. De Air Force 1 werd meteen de grote smaakmaker voor vele sneakerheads. Deze mag dus ongetwijfeld niet ontbreken in jouw collectie.

Door de jaren heen is de schoen uitgegroeid tot een absolute topper. Daarom geen onverdiende eerste plek in deze korte lijst.

2. Adidas Ultra Boost

De Adidas Ultra Boost running shoes werden in 2015 geïntroduceerd en zijn sindsdien ontzettend populair geworden. Het design van de comfort is wat we kennen van Adidas en de schoen is zo enorm comfortabel dat deze sneaker terecht de tweede plek claimt in ons lijstje.

3. Vans Old Skool

De klassieke Vans Old Skool mogen natuurlijk niet ontbreken in deze lijst. De tijdloze sneaker is perfect voor elke gelegenheid en wordt door ieder sneakerhead omarmd. Check ze bij ons in de shop.

Zijn dit ook jouw favoriete zwarte sneakers of staan er andere modellen bij jou in de kast?

Comments

Leave a Comment

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

nike air sneakers