preloader gif wittesneakers

Top 3 vetste zwarte Nike sneakers

Door Rick

Iedereen kent het merk wel, Nike, de sportmerk is al jarenlang de grootste als het gaat om sneakers. Over de jaren zijn er talloze iconische zwarte sneakers uitgebracht. Maar welke van deze sneakers zitten nou echt in de sneaker hall-of-fame? Wij van ZwarteSneakers geven jou de top 3 vetste zwarte Nike sneakers.

1. Nike Air Max 1

In 1987 introduceerde Nike de Nike Air Max schoenlijn. De Nike Air Max-schoen gebruikt een grote luchtkussenunit bij de hiel die bij de meeste modellen zichtbaar is vanaf de zijkant van de tussenzool. Deze technologie in combinatie met de design zorgde ervoor dat de Nike Air Max 1 ontzettend populair werd en een plek bemachtigde in menig sneakerhead’s hart.

2. Nike Air Jordan 1

De Nike Air Jordan 1 is een sneaker van Nike geproduceerd voor de basketballer Michael Jordan. De Air Jordan 1 was in 1984 op de markt gebracht en mede door de populariteit van Michael Jordan was de zwarte sneaker een enorme hit. Mensen stonden massaal in de rij om de exclusieve sneaker aan te schaffen. Tegenwoordig is deze al een stuk minder exclusief maar daardoor zeker niet minder populair!

3. Nike Air Force 1

Uiteraard mag de klassieke Nike Air Force 1 niet ontbreken op deze lijst. De in 1982 geïntroduceerde high top sneaker is waarschijnlijk de populairste Nike sneaker ooit en niet zonder reden, de comfortabele sneaker is namelijk door zijn design en hoge zool ontzettend trendy en van alle tijden. De Air Force 1 zal daarom ook nooit uit de mode raken.

Ben jij het eens met ons lijst of denk jij dat wij nog iets gemist hebben? Laat het ons weten!

Leave a Comment

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

black all starsZwarte Nikes