preloader gif wittesneakers

5 redenen waarom je zwarte sneakers altijd kunt dragen

Zwarte sneakers; elke sneaker liefhebber heeft er wel een paar van in zijn kast. Maar waarom zijn zwarte sneakers een veilige optie? Wij geven je 5 redenen waarom je zwarte sneakers altijd kunt dragen.

1. Voor elk seizoen

Zwarte sneakers zijn voor elk seizoen. Vele soorten en kleuren sneakers zijn vaak voor bepaalde seizoenen, zo zijn witte sneakers échte zomerschoenen en worden sneakers met felle kleuren ook vaak in de zomer of lente gedragen. Met zwarte sneakers is dit anders, die je kun je namelijk even goed in de winter als in de zomer dragen, ben jij dus op zoek naar sneakers die je het hele jaar door kunt dragen? Ga dan voor zwarte sneakers.

2. Genoeg aanbod

Tegenwoordig hebben de grootste merken een uitgebreid aanbod aan zwarte sneakers. Merken als Nike en Adidas, maar ook de luxere merken als Balenciaga of Gucci focussen zich steeds meer op de zwart gekleurde varianten van hun sneakers. Mocht je dus op zoek zijn naar zwarte sneakers, zul je in ieder geval meer dan genoeg aanbod tegenkomen.

3. Vele kleurvarianten

Veel merken hebben naast de ‘standaard’ volledig zwarte sneakers ook zwarte sneakers met kleurvarianten. Vaak kan dit een subtiele gekleurde lijn zijn die dwars door de sneaker loopt of wat meer kleur waarbij de gele zool of bovenkant van een ander kleur voorzien is. Een goed voorbeeld hiervan is de Adidas Continental 80, de sneaker die gekenmerkt wordt door de rood-blauwe lijn aan de zijkant.

4. Geschikt voor alle gelegenheden

Naast het feit dat je zwarte sneakers in elk seizoen kunt dragen en er qua aanbod ook geen tekort is, zijn zwarte sneakers ook geschikt voor (bijna) elke gelegenheid. Ze zitten super comfortabel en je hoeft ook geen druk te maken over hoe ze bij je outfit staan. Of je nou een lange broek aanhebt of een rok, zwarte sneakers passen bij elk outfit.

5. Zwarte sneakers zijn tijdloos

Al sinds de jaren ’50 en ’60 worden zwarte sneakers gedragen, het zwart stond toen voor de simpliciteit en daarnaast zag je in tegenstelling tot witte sneakers geen vuil op je zwarte sneakers dus hoef je je minder druk te maken over het schoonmaakwerk. De populariteit van de zwarte sneaker is sindsdien alleen maar gestegen en het ziet er ook niet naar uit dat dit in de komende jaren zal stagneren. Zwarte sneakers zijn tijdloos.

Showing 2 comments
  • Marla
    Beantwoorden

    Hi there! Such a good article, thank you!

  • Minnie
    Beantwoorden

    Your web site has exceptional content. I bookmarked the website

Leave a Comment

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

nike air sneakers