preloader gif wittesneakers

Merken

Hier vind je een overzicht van alle merken die wij aanbieden voor de vetste zwarte sneakers!

adidas-originals

Adidas Originals

Het Duitse sportmerk Adidas werd in 1949 opgericht door Adolf (Adi) Dassler en ook vernoemd naar de Duitse ondernemer. Adidas Originals werd in leven gebracht om zich te concentreren op de eerdere ontwerpen van het Duitse merk.

Klik hier voor de beste zwarte Adidas Orginals modellen.

adidas-performance

Adidas Performance

Het Duitse sportmerk Adidas werd in 1949 opgericht door Adolf (Adi) Dassler en ook vernoemd naar de Duitse ondernemer. Adidas Performance is ontworpen om hun toewijding aan de atleet te behouden.

Klik hier voor de beste zwarte Adidas Performance modellen.

balenciaga-logo

Balenciaga

Balenciaga is een Spaans luxemerk opgericht in 1919 door Cristóbal Balenciaga Eisaguirre. In 2001 werd het modehuis overgenomen door de Gucci Group.

Klik hier voor de beste zwarte Balenciaga modellen.

converse

Converse

Het Amerikaans merk Converse werd in 1908 opgericht en vernoemd Marquis Mills Converse. Sinds 2003 is Converse een dochteronderneming van sportmerk Nike.

Klik hier voor de beste zwarte Converse modellen.

fila

FILA

FILA is een Italiaanse sportmerk dat werd opgericht door Giansevero Fila in 1911. Sinds een overname in 2007 door FILA Korea is het bedrijf nu eigendom van en geëxploiteerd vanuit Zuid-Korea.

Klik hier voor de beste zwarte FILA modellen.

gucci-logo

Gucci

Gucci is een Italiaans modebedrijf dat in 1921 in Florence werd opgericht door Guccio Gucci. Naast kleding produceert Gucci ook geuren en cosmetica.

Klik hier voor de beste zwarte Gucci modellen.

isabel-marant-logo

Isabel Marant

Het Frans modebedrijf Isabel Marant werd in 1994 opgericht door designer Isabel Marant. Oorspronkelijk produceerde Isabel Marant alleen truien en andere gebreide kleding, maar tegenwoordig is het merk razend populair met zijn schoenenlijn.

Klik hier voor de beste zwarte Isabel Marant modellen.

jordan

Jordan

Jordan of Air Jordan is een dochteronderneming van Nike. De sneakers zijn genoemd en initieel gemaakt voor basketbal speler Michael Jordan. De eerste Air Jordan sneakers zijn begin 1984 exclusief voor Michael Jordan geproduceerd.

Klik hier voor de beste zwarte Jordan modellen.

nike

Nike

Het iconische Amerikaans sportmerk Nike, vernoemd naar de Griekse Godin van de overwinning, werd in 1962 opgericht door Bill Bowerman en Phil Knight.

Klik hier voor de beste zwarte Nike modellen.

off-white-logo

Off-White

Het bekende Off-White is een Italiaans luxe modehuis dat is opgericht in 2012 door de Amerikaanse designer Virgil Abloh. Off-White heeft de afgelopen jaren samenwerkingen achter de rug met merken als Nike, Converse en Timberland.

Klik hier voor de beste zwarte Off-White modellen.

puma

Puma

Puma is een Duits sportmerk dat werd opgericht in 1948 door Rudolf Dassler. Rudolf Dassler is de broer van Adolf Dassler, de oprichter van Adidas. Puma werd eerst opgericht als “Ruda” naar de naam van de oprichter, maar dit werd later gewijzigd naar Puma.

Klik hier voor de beste zwarte Puma modellen.

reebok

Reebok

Reebok is een Brits sportmerk dat werd opgericht door de gebroeders Joe Foster en Jeff Foster in 1895. Het bedrijf werd gesticht in Bolton, Lancashire in Engeland en is sinds 2005 een dochteronderneming van het Duitse Adidas.

Klik hier voor de beste zwarte Reebok modellen.

saint-lauren-logo

Saint Laurent

Saint Laurent is een Franse luxemerk dat werd opgericht in 1961 door designer Yves Saint Laurent en zijn partner Pierre Bergé. De luxemerk staat al decennia lang bekend als een van de meest iconische modehuizen ter wereld.

Klik hier voor de beste zwarte Saint Laurent modellen.

vans

Vans

Vans is een Amerikaans producent van skateboard schoenen en kleding. Het bedrijf werd in 1966 opgericht door o.a. Paul van Doren onder de naam “The Van Doren Rubber Company”. De slogan van het bedrijf is “Off The Wall”.

Klik hier voor de beste zwarte Vans modellen.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken