preloader gif wittesneakers

Dad Sneakers

De tofste zwarte dad sneakers van merken als Puma, Reebok, Balenciaga en FILA vind je hier. Check hieronder ons laatste aanbod of ga direct naar het volledige overzicht.

Dad Sneakers: De ultieme schoenentrend

De schoenentrend van de laatste jaren is ongetwijfeld de dad sneaker, ofwel ‘ugly’ sneaker. Deze comfortabele sneakers, die vaak gekenmerkt worden door de dikke zolen, zijn ontzettend populair geworden in zeer korte tijd. Bij deze sneakers gaat het meer om de comfort van de sneakers en minder om hoe die eruit zien, of ze nou wit of zwart zijn, vies of schoon, het maakt allemaal niet uit. Wij van ZwarteSneakers begrijpen dan ook wel waarom deze trend waarschijnlijk nog jaren zal meegaan.

Zwarte Dad Sneakers op ZwarteSneakers.nl

Bij ZwarteSneakers hebben wij het beste aanbod van zwarte dad sneakers. Deze hebben wij voor jou in een overzichtelijke feed gezet. Zodat jij gemakkelijk de perfecte zwarte sneakers kunt vinden. Daarnaast houden wij je op de hoogte van de nieuwste sneaker releases en de beste kortingen. Check onze shop om jouw favoriete zwarte ‘ugly’ sneakers te vinden.

Zwarte ‘Ugly’ Sneakers: Een must-have

Balenciaga was als een van de eerste merken verantwoordelijk voor het op de markt brengen van een dad sneaker. De Balenciaga Triple S was dan ook meteen de grote smaakmaker in de sneaker markt. Sindsdien volgden merken als Puma, FILA en Reebok met de trendy ‘ugly’ sneakers. Deze sneakers zijn met name in trek bij menig sneakerhead, door de strakke designs en het feit dat enige viezigheid op de sneakers niet te zien is. Met zwarte dad sneakers kun je bijna niet fout gaan dus! 

Shoes are boring. Wear sneakers.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken